Monday, 10 October 2011

L' Heritage @ The Royale Chulan Kuala Lumpur (Pork Free)



Amouse Bouche
*Asparagus Carpaccio with Fine de Clair Oysters and
Escabache Salsa
L’asperge Carpaccio, Fine de Clair, Escabeche Salsa

Foie de Canard
Pan Seared Duck Foie Gras on
Baby Pear Marmalade, Morel Mushroom and
Redcurrant Reduction
La casserole a Saisi le Canard Foie Gras sur la
Marmelade d’oranges de Poire de BéBé,
Morille et Reduction Redcurrant

Fuits de Mer
*Grilled Rock Lobster with Apple Salad Beurre and
Buttered Escargot
Homard de Roche Grille, Salade de Pomme
beurred’escargots

Poisson
*Slow Poached Salmon Trout in Shellfish Oil,
Quail Egg Confit with Chanterelle
Bordelaise Sauce
La Truite de Saumon Braconnée Lente Dans
le Pétrole de Mollusque Tremblez l’oeuf Confit,
la Chanterelle Bordelaise la Sauce

Soupe

*Smoked and Roasted Garlic Soup
Soupe d’ail Fumée et Rôtie

Sorbet

Peach Sorbet
Sorbet de pêché

Agneau
Lamb loin with Spinache Crepes,
Braised Roselle and Verde Salsa
Les Reins D’agneau, les Crêpes D’épinards,
ont Braise Roselle avec Salsa Verde

Bœuf
*Grilled Wagyu served with Blue Cheese Roesti
and Vin de Bourgogne Glaze
Grillé Wagyu, le Roquefort Roesti
Vin de Bourgogne met Sous Verre

Fin Douce
*Guananja Chocolate Brulée
Chocolate fourré de Guananja Brulée

Fromage

*Assorted Cheese with
Homemade Crackers
Wild Berries and Dried Fruits Compote
Fromage de Petit Classé avec les Crackers
Faits maison Baies sauvages
et Compote de Fruits secs

*Coffee/Tea

Full Festival Menu
RM199++ without wine
*Light Festival Menu
RM150++ without wine
Valid from: 01/10/2011 till 31/10/2011

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